Post by sloctimatcourea on Mar 4, 2022 18:41:34 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje více mincí ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Beru zpět svou 5hvězdičkovou recenzi. Nová aktualizace vše zkazila.Měla to být zábavná uklidňující hra, ale tato nová grafika naznačuje hororové prvky a neustále mě dostává na nervy. Také už nemůžu najít nic ze svých věcí, protože to všechno vypadá jinak. A také jste udělali něco, kvůli čemu je zpoždění absolutně neúnosné. Nemohl jsem hrát déle než 3 minuty. Vraťte se prosím k normálu, nebo odejdu a najdu si lepší hru.
Zábavná hra. Nová aktualizace se mi nelíbí. Stará verze mi umožňovala snadno pohybovat postavou, ale tato nová verze je tak citlivá, i když citlivost upravíte. Pohyb je příliš rychlý a mám teď migrénu.
Zábavná hra. Snadné ovládání. Stane se monotónní a odměny za vyšší úroveň nebudou motivační. Příklad...Úroveň 15 je rybí trofej. Co to má společného s přežitím? Ach a kokosové ořechy a palmová semínka........Neexistuje žádný náznak, jak je používat. Nedovolí vám zasadit palmová semínka. A kokosy nemůžete rozbít. Takže o co jde. Ztráta zájmu o hru......
Opravdu miluji hru na mobilní verzi! Myslím, že je to skvělý způsob, jak trávit čas a že na mobilu vám dávají varování před útokem žraloků! Je to prostě fantastické. Možná by však bylo ovládání rybářské minihry o něco jednodušší. Kromě toho opravdu solidní a zábavná hra o přežití!
Kdysi jsem tuto hru miloval, ale nyní jsem přidal věci, jako je potřeba hadrů a dalších věcí, které zpomalují budování hry. Vraťte se prosím ke staré verzi aplikace, když věci dávaly smysl a stálo to za 5 hvězdiček. A naštvat osobu odpovědnou za tyto změny.
Úplné plýtvání penězi. Dostal jsem tuto hru v naději, že budu hrát kreativní režim, zaplatil jsem za to peníze a zjistil jsem, že je extrémně omezená. Nestojí to za to.
Survival on Raft: Multiplayer Simulatsioonmängud yib
štve mě že déšť prší střechu ,
Survival on Raft: Multiplayer Simulyasiya cobs
Líbí se mi nová aktualizace. Zdá se, že jste na vodě a přežijte skutečně! Jediný problém, který mám, je pokusit se šťourat do žraloka a nemůžu na to přijít. Než jsem se dostal ke žralokovi, už mi vzal prkno. Prosím, pomozte mi pochopit, jak šťourat do žraloka.
nejde uložit je na huvnu
Zatím tuto hru miluji, zatím nemá 0 chyb, intro je dobré a ovládání také spolu s grafikou, určitě to budu hrát hodně.
Miluji tuto hru!!! Grafika je tak realistická! Líbí se mi, že u bitvy s Karen (to, co jsem pojmenoval žralok) 10/10 bych doporučil přátelům (pokud bych nějaké měl) V nové aktualizaci je těžší chytat ryby, ale Líbí se mi ty nové.
Zajímavá dobrá hra... Ale nejde mi "udělat" vodu.. Mám vzít ten hrnek ale nejde to.. Napsali to tady asi 4 lidi taky že jim to nejde... Poraďte jak se to má udělat.. Děkuji
Celkově se mi hra líbí, ale mám pár návrhů. 1. Měl bych dostat semena zpět z rostliny na semeništi, když jsem ji vybral. 2. Chtěl bych mít možnost jít pod vodu snadno sklízet nečistoty místo čekání na bednu a spoléhání se na štěstí. 3. Rybářskému mechanikovi by se občas hodila práce, když zatáhnu doleva, nereaguje, ale kromě toho je tato hra úžasná. Byl jsem šokován, jak dobře to běželo, občas se objevilo zpoždění, když se obchodník objevil, ale kromě toho to běželo skvěle.
Dobrá hra
Přišel jsem k této hře s tím, že to bude něco jako Minecraft. Měl jsem pravdu i ne. Omezení prostoru kvůli oceánu vás nutí trochu více přemýšlet, než něco postavíte. To se mi líbí. Zatím žádné velké závady, které jsem viděl. Skvělá práce vývojářů, pokračujte v dobré práci.
Skin Editor 3D for Minecraft Verktøy wnd
Hej, můžeš to napravit, vrátil jsem se do hry a nahoře bylo ohnivé znamení a žádný vor a byl jsem opravdu naštvaný a smutný, protože jsem postavil loď a málem jsem dostal islandský skener, takže jsem vytvořil známý a ten měl totéž se stane, požární znamení na vrcholu a žádný vor, pokud víte, jak to opravit, řekněte mi, že to bude velmi oceněno.
Moje sestry a já tuto hru opravdu milujeme. Je to dobrá hra na hraní, když nemáte wifi a nemáte co dělat. Jak již bylo řečeno, nová aktualizace je skvělá, ale je v ní spousta chyb... Každopádně některé návrhy na nové věci jsou: květiny/dekorativní rostliny, truhlíky (pro okna) a byla by to skvělá výzva, kdyby existovaly piráti. Děkujeme za vytvoření této hry!
Zábavná kreativní hra, ale ve hře je malá chyba. Uložil jsem si svůj postup a zaměstnával se svým životem, a když jsem dostal příležitost si to zahrát, celý můj postup byl smazán a musel jsem začít znovu. Omlouvám se, ale odinstaluji to, protože to je můj problém, takže to prosím opravte dříve než později, protože mě to baví.
Ahoj! Pro začátek, jaká úžasná hra! Ano, má to své problémy, ale celkově je to velmi dobře provedené. Abych teď popsal těch pár problémů, které s tím mám, hlad a voda jdou mnohem rychleji, než si myslím, že by měly, i když je to jen můj názor. Také jsem měl problém sehnat hodně dřeva a látky. Spíše látka než dřevo, ale rozhodně obojí. Můj poslední problém je, že na vyšší úroveň trvá Forever. Kromě těchto problémů je to celkově skvělá hra!
Jedna hvězda. Vubec se mi to nerozjelo, lenovo k5 (android 5.1.1.)
Skvělá hra, opravdu zábava. Poměrně často to ale selhává (ne nehratelné), ale nikdy se mi nepodařilo zprovoznit multiplayer správně. Někdy můžu dostat svého přítele na raft, ale každá položka je úplně bílá a nenačte se, jinak mi řekne, že jsem žádost nepřijala, i když ano.
nevym jak se dělá multypleyers hra
Toto je skvělý klon raftu, ze všech, které jsem hrál. Musím zapracovat na několika věcech a zlepšit je. Nejprve přidejte další věci do řemesla a udělejte hadry, které lze vyrobit, Vnímejte, že hadry jsou opravdu vzácné, a udělejte sudy a bedny vzácnějšími. Za druhé, nedávejte hráči jídlo a vodu hned, aby jídlo a voda rychleji odtékaly. Je to skvělý klon a rád bych ho viděl vpřed.
Survival on Raft: Multiplayer असल की नकल वाले गेम rgw
Skvělá hra, ale jedna věc UDĚLEJTE SI TO, ABY STE NEMALI ŽÁDNÝ NÁVOD, který se takhle používal a TUTO HRU SE MI LÍBIL, když jste si mohli vybrat, jestli žádný návod, nebo jste chtěli výukový program. Prosím vraťte to zpět. (Ps, opravdu nežiju RAFT hry bez návodu) (dobrá hra, i když jen Put, když si můžete vybrat)
Za mě jedna z těch nejlepších simulátorů. Je tu spoustu možností a hra je hlavně napínavá. Jen je škoda, že s přibývajícími úrovněmi není možná evoluce materiálu. Například bych mohla sbírat zkušenosti s výrobním materiálem a postupně bych mohla stavět vylepšený raft. Ale i tak mám tuhle hru velmi ráda takže za mě 4*
Jste skvělí, tato hra je v pořádku, ale přidejte další věci a opravte nějaké chyby. Doporučím vám, abyste si vzali nějaké nápady z raftové hry, která má v obchodě Play více než 50 milionů stažení. Pro tuto hru to bude lepší a pak se mnou budou hrát tuto hru i moji přátelé!!! Jen je potřeba nějaká vylepšení..tohle je nejlepší!
Úroveň 17. Všechno je neuvěřitelně závadné a nakonec mi zamrzlo telefon, když jsem na ostrovech. A nádrž na vodu stále nic nedělá. Vodu v ní nelze nijak skladovat. Dokonce i před deštěm.
Nemám žádné pády ani zpoždění, takže říkám, že to byla hra, kterou jsem našel zdarma a využil jsem šanci si ji zahrát. Pro hru zdarma byla ukončena skvělá práce pro další aktualizaci. Dobrá aktualizace je, když sníte konzervy pokaždé, když vloží vidličku do plechovky, maso zmizí.
Užívejte si hru. Možná pro budoucí recepty sporák a hrnec a udělat zeleninový guláš. Také okenní truhlík a semena květin by byly hezké.
Hovnocuc
Je to zábava, dokud vše neodemknete. Poté již není co nového dělat. Přidejte tabulku výzkumu jako PC verzi. Při přidávání pater zabírají pilíře 80 % prostoru. A není v něm co stavět..
Tato hra je ve svém srdci hra o přežití. Myslím, že to docela dobře zachytilo základní koncepty Raftu. Hra se však stále vyvíjí a funkce jí stále chybí. Část, kterou nesnáším nejvíc, je grindy exp systém.
Je to nejlepší hra ale vždycky když mi rozbíjí kus plochy a dělejte abdejty
Je to opravdu skvělá hra. Můj jediný problém je, že si musíte koupit Creative Mode. Prosím, neberte mi kreativitu! Pokud vím, jediný způsob, jak získat perly, je koupit si je. Kreativní režim buď udělejte zdarma, nebo alespoň snižte cenu.
Celkově se dobře bavte. Funkce drag & drop je na hovno. A na ostrovech stále nacházím spoustu divných a strašidelných věcí, jako jsou mrtvá těla a satanské zámky? Jsem zmatený. Také jsem nenašel ŽÁDNÉ plány na ostrovech, i když je to tam, kde bychom je měli najít, navštívil jsem teď asi 15 ostrovů a nic.
Svůj postup nemůžete uložit do cloudu a při přepnutí jednotek se ztratí veškeré peníze utracené na vašem zařízení.
Trochu těžké přijít na to, co máte dělat, ale dostatečně zábavné na to, abyste mohli hrát Nepříjemný problém- Nemohu přesunout předměty uložené v truhlách zpět do batohu, abych je mohl použít. Návrh – Bylo by také skvělé, kdybyste mohli uložit různé návrhy raftů v kreativním režimu, místo abyste to museli pokaždé mazat celé.
Vijímečné
Hra je skvělá! Jediná věc, kterou bych si přál, aby byla jiná, je, že neexistují žádné ostrovy. Udělal jsem to těsně před lvl 18 a nenašel jsem žádné ostrovy. A chodíš SUPER pomalu, je to trochu otravné. Ale i tak tu hru miluji!
LIDI NEHRAJTE TO JE TO K HO**U JE TO DEBY**VYNA.(ale dobre textury).
Tato hra by se mi líbila, kdyby bylo ovládání lepší. Pokaždé, když spadnu do vody, nemůžu najít raft, na který bych mohl skočit, bez ohledu na to, kterým směrem se otočím. Teď mě kvůli tomu dvakrát zabil žralok a očividně nemůžete zaútočit na žraloka, když jste ve vodě, ale zatím to je jediný případ, kdy na mě zaútočili. Vůbec bych do vody nespadl, kdyby tam byly samostatné ovladače pro otáčení a pohyb. Jak to je, je to štěstí při losování, které dostanete.
Mkay, čekal jsem, že se to bude blížit počítačové verzi, ale můj bože, to je hrozné. Položil jsem čističku vody a on ji položil na vodu a nedovolil mi ji použít. Pak jsem zkusil vyrobit kbelík a řeklo mi, že mám -4 šrot._.
Je to opravdu dobrá hra, líbí se mi na ní všechno kromě jedné věci, NEUMÍŠ RYCHLE BĚHAT ANI PLAVAT. Jediné, co můžete udělat, je chodit a plavat, jako by vás nic nezabilo. Ale všechno ostatní je docela dobré a hra je zábavná. Neexistují žádné přidávání a nic, vše, co děláte, je hrát hru. Můžete pouze sledovat přidávání, abyste znovu ožili, pokud ne, ztratíte veškerý pokrok. Pokud hru smažete a získáte ji znovu, neztratíte svůj postup. PS- pokud jste vystresovaný člověk, neberte hru, zemřete a vystresujete se
Ne tak zábavné jako některé jiné raftové hry, které jsem hrál. Je opravdu nepříjemné, jak musíte buď sledovat reklamu na 12 šperků najednou, nebo platit skutečné peníze, abyste mohli odemknout kreativu. Byly by to 2 hvězdičky, nebýt toho, že mě bavily některé realističtější aspekty. Moje doporučení: buď snižte cenu kreativy na 100 šperků nebo tak, nebo ji udělejte zcela zdarma
Je to skvělá hra! Potřebuje více předmětů k výrobě, více nepřátel, ptáků, více k růstu v našich zahradách, možná schopnost řídit vor atd., ale je to rostoucí hra s velkým potenciálem!! Jo a můžete to dokončit bez utrácení peněz!!! Zbývá mi vyrobit jen stůl a postel, ale budu si tuto hru držet a uvidím, kam odsud vývojáři půjdou. Je to 4* kvůli nedostatku předmětů, které můžete vyrobit, kromě toho je to perfektní hra!
Nízká schopnost "hadrů" a skutečnost, že je vše vyžaduje, je hloupost ...hadry by NEMĚLY být vyžadovány na výrobu prken nebo zábradlí stěn pro stavbu ext ..protože to je dřevo/lano k přivázání i harpunového kopí a háku Potřebuji období dřívějšího studia, také by zde měla být možnost uvařit/sušit mořské řasy, aby je mohli sníst ..také žraloci potřebují měřidlo hp a aby mohli být zabiti oštěpem ...celkem je hra docela na hovno a potřebuje spoustu práce
Aktualizace přišla s chybami (tj. mizející sběratelské předměty, světlice nefungující, navíjení háku uvíznuté v nekonečné smyčce přerušené pouze pádem do vody, náhodné pády serveru, dokonce i měny/koupená rozšíření batohu byla resetována na NULU) díky za ztrátu času.
Jak se dostanu na ostrov, když neexistuje způsob, jak vyrobit předmět, který moje letadlová loď potřebuje. Jen mi to dovolí vytvořit tolik věcí, pak to přestane. Co to sakra jsou poukázky. Říká, že to potřebuje jeden k použití a moje věc neukazuje nic takového k použití a nemůžu použít nic jiného, jako je skener nebo něco vůbec. Nefunguje ani baterka. Co dělám špatně. Jak to všechno zprovozním.
Survival on Raft: Multiplayer Симулационни xqva
Dobrý!!!
Survival on Raft: Multiplayer شبیهسازی ceiz
Jsem fanouškem her o přežití a toto je dobrý příspěvek pro každého, kdo hledá uvolněnější RPG k přežití. Čas od času dochází k mírnému blikání, ale aktiva se načítají v pořádku. Čeká na vaše zařízení a možná budete chtít uložit každých deset minut. Používám OnePlus McLaren a moje baterie se trochu zahřívá, ale s tímto titulem běží hladce. Dávejte pozor na umístění sloupů ve druhém patře a doporučoval bych vést prkna po stranách, aby bylo snazší chytit zásoby. GL