Post by sloctimatcourea on Mar 4, 2022 18:57:10 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thrill Rush Theme Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thrill Rush Theme Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugybę brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Thrill Rush Theme Park 2022 version ▞▞▞
tai tikrai geras žaidimas
Puikus žaidimas
Mums ir mano seseriai patiko ši programa, kai buvome vaikai, žiūrėjome atgal, kad pamatytume šią programą, ir aš pravirkau 😭😭
G.varshini😍😍😍😍😍😍😍😍
Man visiškai nepatinka šis žaidimas... aš įstrigo pirmame lygyje ir galiu jį išlaikyti, aš nekenčiu šio žaidimo
Tai neįdomus labai blogas žaidimas😶☹
सुंदर
Geras 👍 žaidimas ir malonūs merginų bei berniukų įspūdžiai
IL yra pats geriausias žaidimas, man jis labai smagus ir mėgaujuosi visu žaidimu. Man tai labai patinka, kad tu taip pat turėtum žaisti. Aš žaidžiu, tai pats geriausias žaidimas, kurį žaidžiau pirmą kartą, bet man tai patinka, kai pamačiau tai Aš buvau labai laimingas, šiandien yra nauji metai, laimingi nauji metai, prašau žaisti šį žaidimą. AŠ MYLIU TAVE,
Norisi daugiau deimantų💎💎💎
tai buvo pats kvailiausias žaidimas, kurį bet kas galėjo sukurti 2 metų amžiaus, gali padaryti geriau, tu letily numirė tą sekundę, kurią tu jį valdai
Thrill Rush Theme Park ریسنگ ivbb
Gerai, šis žaidimas yra gerai, bet norėčiau, kad dalyvaučiau šiame žaidime
Labai daug sužinojau apie žaidimą
toks geras žaidimas, kad negaliu patikėti
11 lygis yra labai sunkus
Thrill Rush Theme Park Đua xe riz
Tai geras žaidimas, bet yra daug skelbimų
ciudad tren conductor- juegos Aventura dmpt
Žaidžiu pirmą kartą ir tai yra įdomus žaidimas
gražus geras geriausias
Tai labai įdomus žaidimas, bet ir skelbimai
Aš net negalėjau eiti, nes jis buvo sugedęs DONT GET THIS
Man tai patinka ir taip toliau
Man tai patinka, tai daug lengviau nei lėkti į kalną
Ar šis komentaras buvo naudingas?
Valdymas yra pats blogiausias, bet geriau nei nieko 🦄🦄🦄🦄🦄
Taip pat galite gauti tą patį numerį, kurį galite padaryti tinkamu laiku
Kai aš žaidžiu, jis trikdo, tai neleidžia man greitai apsiversti. Taip pat ir kitos programos, pvz., vandens parkas į kalną, mane taip pat išmuša. Tikiuosi, kad tobulėsite ir tikiuosi, kad taip ir toliau
Tikrai geras žaidimas. Bet aš tikrai noriu daugiau lygių ir taip pat noriu turėti galimybę konkuruoti savo pasiektuose lygiuose ir nelabai suprantu, kaip atsisiųsti lygius. Bet tai tikrai geras žaidimas ir tikiuosi, kad perskaitysite mano apžvalgą ir atliksite kai kuriuos pakeitimus, bet visiems, žaidžiantiems šį žaidimą, rekomenduoju jį atsisiųsti ir žaisti, nes jis tikrai įdomus. Tęskite gerą darbą ir būkite saugūs.
Tu sakai, kad myli mane, aš sakau, kad esi beprotis, mes esame ne daugiau nei draugai, tu nesi mano meilužis, labiau panašus į brolį, aš žinau, nes mums buvo dešimt metų, taip, taigi, nesijaudink kalbėdamas apie tai, kad tai tik atstums mane tai
Šaunu, kad žaidžiau tai pernai
ar neturėtum skristi kalneliais, tai nėra prasmės, nes gali mirti, jei skrisi kalneliais, o tu neturėtum skristi. o jei užsimerksi, gali laimėti žaidimą, todėl nerekomenduočiau šio žaidimo, jis yra toks pat kaip ir kiti, o dėl atnaujinimų jis tikrai trikdo, todėl neatsisiųskite, jei norite šaunaus žaidimo, bet jei norite nuobodaus žaidimo, tai būti už tave. ir jei norite linksmo žaidimo, nesisiųskite šio žaidimo. ir žaidimo valdikliai yra tiesiog.
jis neveiks 6 lygyje
Tai puikus žaidimas, kurį lengva valdyti, yra daug daugiau važiavimo ir daug personažų 😍,😘,😇
Šis žaidimas yra geriausias, kurį esu žaidęs, man labai patinka šis žaidimas, įsimylėjęs thrill rush žaidimas😍 Laukiu 2 šio žaidimo dalies
Thrill Rush Theme Park Racen weq
Thrill Rush Theme Park Jeux de courses lcb
labai malonu žaisti, nes jis padeda išlaikyti žinių patikrinimą, kai norite būti lenktyninio automobilio vairuotoju, kuris gali padėti žaisti, kai jums nuobodu, galite žaisti, kad jums nebūtų nuobodu. Atsisiųskite šį žaidimą iš tikrųjų. rimtas
Puiku, kad man patinka taip gražu, aš tokia laiminga
Sveiki visi, jai shree krishna, tai puikus žaidimas. Darbas
šis žaidimas yra nuostabus ir man jis patinka, o jo nuostabus žaidimas įkalnėje, pls, mėgaukitės
Thrill Rush Theme Park Ötmə ywge